Partneři

FI Realitní Investice je součástí skupiny FI, mezi které patří i společnosti jako jsou Hradecké Plynárny nebo Nadace EU&FI

Pomáháme všem klientům zdravě nastavit rodinné finance, aby mohli prožít život v prosperitě a hojnosti. Měníme lidské životy k lepšímu pomocí objevování a využívání vlastního potenciálu na maximum.

Pomáháme lidem s jejich finanční situací podle jejich přání, představ a zcela na míru.
  • Zaručujeme doživotní servis vašich smluv
  • Zařídíme za vás veškeré papírování a vyřizování
  • Poskytneme vám všechny potřebné informace
  • Nemusíte jezdit k nám na pobočku, přijedeme za vámi
  • Vše samozřejmě ZDARMA

Položili jsme si otázku, proč 90 % z nás nedělá v životě to, co vystuduje a proč naplno nevyužívá svůj skutečný potenciál. Je to tím, že školám nezbývá prostor pro rozvoj sebepoznání a talentů dětí, které jsou pro jejich profesní život klíčové.

A tak vznikla myšlenka založit nadaci, která bude pomáhat dětem i dospělým objevovat silné stránky a pracovat na jejich rozvoji, protože v tom je tajemství šťastného a úspěšného života. 

Nadace Evy Urbanové a Finančního Institutu vznikla předně pro podporu pomoci lepšího sebepoznání dětí základních škol. Pomáháme dětem se správným výběrem navazujícího studia a to na základě talentů a silných stránek, které jsou klíčové pro rozvoj jejich budoucí profese, díky které mohou v životě uspět a být šťastné. 

Zaujali jsme vás?

Vyplňte nezávazný formulář a my se vám ozveme a vše vám podrobně vyvětlíme.
Nebo se nám rovnou ozvěte:

Sledujte naše projekty na

Společnost je vedená u Krajského soudu v Hradci Králové – C 44803

IČ: 08664218   |   DIČ: CZ08664218

Vyplňte formulář