Lidé ve FIRI

Poznejte vedení společnosti FI Realitní Investice

Jiří Chládek

Výkupy a prodej

Více než 7 let se aktivně věnuji výkupům nemovitostí, exekučním prodejům a dražebním jednáním. Mám tedy spoustu zkušeností s určením základní ceny, výmazy zástav, exekučními a insolvenčními řízeními a přímými výkupy nemovitostí jak od fyzických, tak právnických osob.

5 let jsem vlastnil realitní kancelář RE/MAX Trend v Lanškrouně. Dařilo se nám postupně růst a v roce 2018 jsme se umístili na 28. místě ze 130 kanceláří v ČR. Pro lepší servis a větší cílení na zákazníka jsme se rozhodli spojit s kanceláří RE/MAX Dynamic z Českých Budějovic.

Díky spojení vznikla jedna z nejsilnějších kanceláří RE/MAX ČR, kde jsem zastával funkci ředitele.

 

Držitel jakostní normy ISO 17024

Martin Langer

Opravy a rekonstrukce

Jsem člověk, kterého láká poznávání nového, a věřím, že když se chceme v životě posunout, musíme ve svém dosavadním životě něco změnit.

Spoluprací s Jirkou Chládkem nabízím svoji zkušenost s opravami nemovitostí, odbornost přípravy, provedení rekonstrukcí staveb a také řešení vzniklých problémů.

Trpělivost je a byla jedna z vlastností, která mě provází celý můj dosavadní profesní život.  Při práci technika mě rozvaha a klid vždy dovedly ke správným řešením. Tyto vlastnosti a dlouholeté zkušenosti využívám při výběru nemovitostí i při rozhodování, kterou nemovitost vybrat, a jaké budou následné možnosti rekonstrukce a míra oprav.

Moje motto: „Vytrvám, dokud neuspěju.“

Ing. Daniel Rezek

Finance

Svět financí mě fascinoval už od dětství, proto výběr ekonomické školy byl logickým vyústěním mé studijní cesty.

Již dva roky po vysoké škole jsem se stal jednatelem společnosti působící v oblasti půjček se dvanácti pobočkami v Česku a na Slovensku. V roce 2013 jsme se dvěma společníky založili finančně poradenskou společnost Finanční Institut, která se jednak věnuje rozšiřování finanční gramotnosti v českých rodinách, ale hlavně finančnímu poradenství.

Ukazujeme klientům, jak efektivně nakládat s penězi a jak se ochránit proti rizikům, která život přináší.

Díky společnosti FI Realitní Investice můžeme našim klientům nabídnout skvělé zhodnocení finančních prostředků s garancí výnosu, protože si umím jen velmi těžko představit stabilnější  investici než do nemovitostí.

Zaujali jsme vás?

Vyplňte nezávazný formulář a my se vám ozveme a vše vám podrobně vyvětlíme.
Nebo se nám rovnou ozvěte:

Sledujte naše projekty na

Společnost je vedená u Krajského soudu v Hradci Králové – C 44803

IČ: 08664218   |   DIČ: CZ08664218

Vyplňte formulář

Společnost FI Realitní Investice je pod záštitou