Lidé ve FIRI

Poznejte vedení společnosti FI Realitní Investice

Ing. Daniel Rezek

Finance

Svět financí mě fascinoval už od dětství, proto výběr ekonomické školy byl logickým vyústěním mé studijní cesty.

Již dva roky po vysoké škole jsem se stal jednatelem společnosti působící v oblasti půjček se dvanácti pobočkami v Česku a na Slovensku. V roce 2013 jsme se dvěma společníky založili finančně poradenskou společnost Finanční Institut, která se jednak věnuje rozšiřování finanční gramotnosti v českých rodinách, ale hlavně finančnímu poradenství.

Ukazujeme klientům, jak efektivně nakládat s penězi a jak se ochránit proti rizikům, která život přináší.

Díky společnosti FI Realitní Investice můžeme našim klientům nabídnout skvělé zhodnocení finančních prostředků s garancí výnosu, protože si umím jen velmi těžko představit stabilnější  investici než do nemovitostí.

Michal Rückel, MBA

Developerské projekty
Již více než 12 let se věnuji developerským projektům, kde řeším vyhledáním vhodného pozemku pro novou výstavbu. Nebojím se zajistit změnu územního plánu, projektovou dokumentaci včetně komunikace s dotčenými úřady až po samotnou realizaci. Proto mám ve FIRI na starosti větší projekty, u kterých je potřeba stavební řízení.
Velmi mě těší pozorovat, jak se mění lokality v nové bydlení, které děláme dostupnější pro mladé rodiny. Jsem otec 3 dětí a mám radost, když mohu pomáhat ostatním plnit si sny o vlastním bydlení.

Martin Šebrle

Výběr nemovitostí

Od roku 2013 se aktivně věnuji obchodu, osobnímu rozvoji, také mám rád inovace, ale moje srdcová záležitost jsou investice, kde se zaměřuji na výhodný poměr výnosu, likvidity a rizika. Díky tomu mám ve společnosti na starost výběr nových nemovitostí k výkupu. Jedna z klíčových věcí je správné nacenění nemovitosti, ale stejně tak důležité je i její prověření a ověření veškerých vstupních dat.

Mám rád věci, které dávají smysl. Proto mě velmi naplňuje, když naše práce dokáže pomoci lidem kolem nás. Ať už se jedná o kupujícího a jeho vysněnou nemovitost nebo prodávajícího, který mnohdy potřebuje finance na vyřešení osobních záležitostí. Vždy mě těší, když v závěru jsou všechny strany spokojené.

Filip Špaček

Realitní specialista
Rok 2017 byl pro mě zlomovým rokem. Změnil jsem svůj kraj působnosti, ale hlavně jsem se začal věnovat obchodu. Postupně jsem se propracoval k investicím do nemovitostí, kde vidím ohromný budoucí potenciál. Obor realit je velice rozmanitý a stále se měnící, proto se člověk musí neustále zdokonalovat, školit a prakticky posouvat v terénu. 
Mým hlavním cílem je mít spokojené klienty na obou stranách – jak prodávající, tak kupující, a pro mě tím největším benefitem této práce je přinášet nové bydlení lidem, kteří si vybrali mé služby. Tato synergie by nebyla možná bez týmu, který okolo sebe mám. Developerské projekty a nové stavby jsou zajímavé, a však pro nás není překážkou vidět příležitost i tam, kde na první pohled většina lidí nabídku uzavírá. Vyhodnocujeme možná rizika a rádi se popereme i s náročnějšími projekty. Bydlet se bude pořád a když se po pár letech můžete za lidmi stavit na kávu a oni Vám řeknou svůj příběh, jak se jim skvěle bydlí – to je k nezaplacení!

Zaujali jsme vás?

Vyplňte nezávazný formulář a my se vám ozveme a vše vám podrobně vyvětlíme.
Nebo se nám rovnou ozvěte:

Sledujte naše projekty na

Společnost je vedená u Krajského soudu v Hradci Králové – C 44803

IČ: 08664218   |   DIČ: CZ08664218

Vyplňte formulář

Společnost FI Realitní Investice je pod záštitou